top of page

“Argieluvõrdsus” on tagasi eetris!


Ühingu huvikaitsejuht Aili, assistent Eeva ja saatejuht Kristiina istuvad diivanil ja naeratavad kaamera poole. Taustaks on IDA Radio stuudio roosa sein ja mustavalge silt "On air".
Ühingu huvikaitsejuht Aili, assistent Eeva ja saatejuht Kristiina. Foto: IDA Radio


Üle pika aja oleme taas IDA Radio eetris! Toimunud on mõned muudatused. Nagu viimases saates rääkisime, lahkus Eva Marta ühingust ja seega ka saatejuhi kohalt. Nüüd teeb ta head tööd õpetajana - tervitused talle! Saatejuhina jätkab Kristiina, kellel on iga kord keegi külas, nii et jutt kindlasti otsa ei saa.


Värskes saates olid külas meie huvikaitsejuht Aili ja assistent Eeva, kellega rääkisime emadusest. Mis tunne on Eestis LGBT+ ema olla? Mis hetkest oled riigi silmis oma elukaaslase sünnitatud lapse ema? Kuidas kirjeldada tahet saada lapsi inimesele, kes ei taha saada lapsi? Palju küsimusi, palju vastuseid ja häid mõtteid.


Lisaks tuli jutuks ka panseksuaalsus. Eeva avas veidi oma teekonda selle sõnani ning naljatles, et teda on elu jooksul peetud nii heteroks kui lesbiks, ju siis ta jääb kuhugi sinna vahele. Lõpuks vastasime ka kuulaja küsimusele, kuidas käituda oma homovaenuliku vanemaga.


Kuula seda ja kõiki teisi saateosasid IDA Radio kodulehel või Spotify’s. Järgmine saade on eetris 30. mail. Kuulmiseni!

69 views
bottom of page