top of page

Koolitus “Turvaline ruum LGBT+ noortele. Miks ning kuidas seda luua ja hoida?"

Updated: Oct 14, 2020

EESMÄRK: Koolituse eesmärk on anda spetsialistidele tööriistad, mille abil luua Eesti LGBT+ noortele püsivalt turvaline ja kaasav keskkond.


SISU JA MEETOD: Koolitusel kombineeritakse teooriat praktiliste rühma- ja individuaaltöödega: tutvutakse LGBT+ teooriate ja ajalooga siin ja maailmas, Eesti LGBT+ noorte lugudega, vastatakse jooksvatele küsimustele jpm. Koolituse tulemusel tutvuvad osalejad LGBT+ noorte olukorraga ning saavad praktilised tööriistad igapäevatööks LGBT+ noortega.


Koolitusel käsitletavad teemad:

– Sugu ja seksuaalsus

– LGBT+ inimeste olukord Eestis ja Euroopas

– LGBT+ noor ja noortega töötav spetsialist

KELLELE: noortega töötavad spetsialistid



REGISTREERIMINE lingil.


AEG JA KOHT:

Pärnu (Sauga), 7. jaanuar 2019 kell 11

Tallinn, 11. jaanuar 2019 kell 11

Tartu, 18. jaanuar 2019 kell 11


Koolitus on tasuta. Täpsem kava ja asukoht saadetakse osalejatele enne koolitust e-posti aadressile.


KOOLITAJAD:


Kristel Rannaäärel on kümneaastane töökogemus hariduse valdkonnas. Ta on õpetanud nii koolilapsi kui ka täiskasvanuid noorsootöötajatest õpetajateni ja nõustajatest meditsiinitöötajateni, samuti koostanud mitmeid õppematerjale. Viimased viis aastat on Kristel töötanud ka Eesti LGBT Ühingus nii kogukonna- kui ka haridusvaldkonnas. Hetkel on Kristel ühingu tegevjuht.


Kristiina Raud on Eesti LGBT Ühingu kogukonnaekspert, kes tegeleb igapäevaselt LGBT+ inimeste, sealhulgas noorte nõustamise ja koolitamise ning kogukonnaürituste korraldamisega üle Eesti. Lisaks on ta koolitanud nii eesti- kui ka venekeelseid noorsootöötajaid ja teinud koostööd rahvusvaheliste LGBT+ haridusorgansiatsioonidega.


 
241 views
bottom of page