top of page

Osale intersooliste inimeste ja nende vanemate uuringus

Updated: Nov 28, 2022



Üleskutse kõigile intersoolistele* inimestele ja intersooliste inimeste vanematele ELis!

Euroopa Komisjon soovib kuulda teie kogemusest, et paremini mõista intersooliste inimeste* sotsiaalmajanduslikku positsiooni ühiskonnas ning seost kaasavate seadusandlike, meditsiini- ja muude meetmete ning intersooliste inimeste heaolu vahel.

Nad loodavad kuulda muuhulgas sellest, milised on teie kogemused üleskasvamisel, tervishoiusüsteemis, haridusteel, tööturul ja hilisemas elus.

Kui olete huvitatud osalemisest, siis saate nendega suhelda kahel viisil.

Vestlus (viiakse läbi telefoni teel või Microsoft Teamsi kaudu)

  • Kui soovite vestlust, siis palun saatke kiri aadressil intersexeu@icf.com

  • Palun täpsustage enda nimi, kas olete vanem kui 18-aastane, millises keeles eelistate suhelda (inglise, itaalia, prantsuse, saksa, hispaania, poola, rumeenia, ungari või bulgaaria) ning kas osalete intersoolise inimesena või intersoolise inimese vanemana.

Täiendav veebikonsultatsioon, et aidata paremini mõista intersoolise elu eri tahke.

  • Kui soovite vastata veebikonsultatsiooni teel, siis palun klõpsake siin.

  • Konsultatsioonile kulub umbes 40–60 minutit.

  • Konsultatsioon on saadaval inglise, itaalia, prantsuse, saksa, hispaania, poola, rumeenia, ungari ja bulgaaria keeles.

  • See veebikonsultatsioon on loodud täienduseks 2023. aastal läbiviidavale üleeuroopalisele LGBTIQ küsitlusele, mida korraldab ELi Põhiõiguste Amet.

Konsultatsioon on avatud kuni 2022. aasta detsembri lõpuni. Osalemiseks peate olema vähemalt 18-aastane. Küsimuste korral saatke kiri aadressil intersexeu@icf.com.

*See terminoloogia ei pruugi vastata teie kogemusele. See uuring on avatud ka neile, kes tunnevad, et nende sootunnused varieeruvad, et nende soolises arengus on ebakõlasid või kellel on sootunnustega seotud terviseprobleem nagu CAH, Klinefelteri sündroom või muu sarnane.

86 views
bottom of page