top of page

Perepäev - piknik Kalamaja pargis

Updated: Oct 14, 2020

Tõeliselt kordaläinud perepikniku välimääraja pole pelgalt tänavuse suve kohta tavatult muretu taevas, vaid see, et kolmetunnise ronimis- ja lebamismaratoni järel pole ikka veel mahti laiali minna.


Selleks ajaks on ürituse tõmbenumbriks kujunenud purskkaevus "ristitud" kõik eri mõõdus ja vanusekategoorias varbad ning läbi riputud-sahistatud nii mitmedki pargipuud ja põõsad. Kuivadest lasteriietest on järel sõna otseses mõttes vaid suur märg plekk.


Siit ka nipid tulevastele lapsevanematele kõrva taha: vahetusriideid ei saa eales liialt kotis kaasas olla ning endiselt on tõmmet arhailistel mänguväljaku elementidel nagu puud ja põõsad, mistõttu tasub aegsasti silmad kuklale kasvatada.

Foto: Bonnie Kittle, Unsplash.
 

Muljetas Krissu, piknikul osalenu.

Perepäevad toimuvad kord kvartalis. Perepäev on kohtumine, mille eesmärgiks on avatud suhtlus. Kokkusaamisele on teretulnud nii lastega paarid ja üksikvanemad kui ka need inimesed, kellel lasteplaanid alles ees. Infot sündmuste kohta saad OMA Keskuse ja Eesti LGBT Ühingu Facebooki lehelt või meiliaadressilt info(at)lgbt.ee.

12 views
bottom of page