top of page

Tutvume meie uue assistendi Tiiu-Triinu Tammega

Updated: Oct 14, 2020

Tutvustame teile meie uut assistenti Tiiu-Triinut! Tiiu-Triinut võib kohata keskuses, kus ta toimetab kontoris ja abistab kõiki töökaaslasi, või linna peal ringi vuramas ja asju ajamas, sest ta jõuab kõikjale, kuhu vaja. Esitasime talle tutvumiseks mõned küsimused.


Foto erakogust

Kes sa oled, kust sa tuled?

"The most common form of despair is not being who you are."

- S. Kierkegaard

Olen Tiiu-Triinu, 29-aastane ja pärit Pärnust. Lõpetasin Tallinna Ülikooli arheoloogia erialal. 


Miks tulid ühingusse tööle? Olen otsinud kohta meie ühiskonnas, kus saaks töötada millegi nimel, mis aitaks inimesi, kes vajavad abi, nähtavust ja tuge. Eesti LGBT+ Ühing säras mu suunas nagu täht, täpselt õigel hetkel. Selle tõttu haarasin kinni võimalusest tegeleda millegagi, mis on nii hea kui südamelähedane. Boonusena saan töötada enda kogukonna heaks.


Mida soovid ühingus töötades saavutada?

Ma kavatsen anda endast parima, et teha kõike, mis mu kolleegide ja kogukonna elu lõbusamaks, kergemaks ja paremaks teeb. Naeratusest ürituste ja harimiseni - olen kõigeks valmis. 


Millisena näed ja koged hetkel LGBT+ kogukonda ja selle olukorda Eestis?

Mulle on alati jäänud mulje, et kogukond on väike, sest ma ei näinud väga palju kogukonda enda keskkonnas, ümbruses, meedias ja igapäeva elus. Aga tegelikuses on meid palju ja igal pool ja täiesti erinevaid ning see on imeline. Kui me suudaksime selle erinevuse ja mitmekesisuse ka üldisesse ühiskonna arusaama kogukonnast viia, siis see oleks samm edasi. 

 

322 views
bottom of page