top of page

Uued ja mitmekesised kogemusnõustajad Eesti LGBT Ühingus

Updated: Oct 14, 2020

Eesti LGBT Ühingu juures on aastaid vabatahtlikult tegutsenud kogemusnõustajad, kes pakuvad soovijatele infot ja toetust vastavalt oma kogemustele. Selline suhtlus on paljudele oluline, sest see näitab, et on teisigi, kes on sarnast teekonda läbimas või juba läbinud. Arstilt või psühholoogilt võib saada palju abi, kuid nad ei pruugi kõiki tundeid ja mõtteid siiski piisavalt mõista. Vahel on lihtsalt hea rääkida kellegagi, kes päriselt mõistab.


Seetõttu on meil hea meel teatada, et meie kogemusnõustajate ring on kasvanud ja mitmekesisemaks muutunud ning nad kõik on läbinud ka põhjaliku kogemusnõustajate koolituse.


Loodame, et kõik soovijad leiavad endale kellegi, kellega suhestuda saavad. Nõustajate seas on esindatud eri vanused, mehed, naised, mittebinaarsed, cis-soolised ja transsoolised, lesbid, geid, biseksuaalsed, panseksuaalsed, aseksuaalsed ja queer inimesed.


Iga nõustaja kohta saab infot meie kontaktide lehel. Kui siiski sobivat inimest ei leia, saad kirjutada meie üldmeilile. Igal juhul võta julgelt ühendust!


Foto: Kelly Sikkema, Unsplash
 

268 views
bottom of page